jueves, 30 de agosto de 2007

L' arbreda uneix malgrat


Vull sumar-me a la bloguesfera malgratenca i posar així el meu petit granet de sorra per donar a coneixer i denunciar els fets que desde fa dies ocorren a Malgrat amb la tala de l' arbreda de Can Feliciano.
L' equip de govern en plé esta missing i dona l' esquena a la veu d' un poble que vol protegir un dels pocs espais verges del nucli i evitar que sigui devorat pel ciment.
Peró Malgrat resisteix dia a dia i es fidel a les concentracions programades davant l' Ajuntament on com cada dia la alcaldessa no es digna a sortir.
Els joves han trobat quelcom on enfocar la reveldia imnata dels adolecents i es troben recolçats pels adults i això els dona encara més força.
Tot i que es tracta a vegades de treure uns fins partidistes, Malgrat defensa l' arbreda sense mirar les sigles polítiques de la persona que tens al costat fent la pitada al consistori.










2 comentarios:

Brie dijo...

Vaya, no tenía ni idea... ojalá sirva de algo la presión de los vecinos... porque contra el gigante especulador, alguna vez podría servir lo de David y Goliath :D

Anónimo dijo...

Retrasats,, si sou kuatre hipies els k voleu salvar tres arbres, k estan tots k es kauen, i voleu presentar un projecte k kosta molt mes kar per fer una marikonada. I ke es aixo de k defenseu la fauna? ni k hi haguesin ciervos!!!xD
nomes hi han ke rates, rates kom algunes persones i dirigents, k no tenen arguments i nomes saven k insultar.