martes, 3 de julio de 2007

Grans documentals.


Per tots aquells que tant s' ens fot els programes de cor i que ocupen el 90% de la programació, us vull informar que actualment la taquilla de Digital plus esta retrasmenten el documental "Una verdad incomoda" d' Al Gore i que tracta sobre el canvi climàtic i el sobreescalfament de la terra. Aquest ha rebut excelents crítiques i multituts de premis, entre els que destaca el Príncep d' Asturies a la cooperació internacional.
El día 29 de juny es va estrenar "SICKO" als EE..UU. l' ultim del polèmic Michael Moore que tracta del sistema de salut als Estats Units. Encara que ja es pot descarregar a la xarxa.

2 comentarios:

Bruguers dijo...

A Castelldefels (i que duri) hi ha el cinema Metropol que cada tercer dijous de mes, hi has de pensar, programen les pel·lícules dels Verdi. Fa mesos, vaig anar a veure "Una veritat incòmode" Erem quatre gats que ja haviem entrat convençuts de que el canvi climàtic era un fet i vàrem sortir emprenyats amb el món sencer.
Després, al donar l'Òscar a l'Al Gore s'ha popularitzat el documental, però de fet no conec a gaire gent que l'hagi vist.
Respecte al nou repte d'en Moore, no l'he vist encara, tinc notícies de que es bastant més sensacionalista que els altres documentals i que falseja. Que fa bons models sanitaris que no ho són tant. El fet de que EE.UU. tingui polítiques sanitàries fataletes no vol dir que la resta de paísos les tingui de conya.

garmir dijo...

Una de les millors coses que tenim a Europa és la sanitat universal, pot funcionar malament i s´ha de vegades de complementar amb la sanitat privada, però sabem que ens atendran, en canvi a USA no, per això no m´agrada el liberalisme econòmic, prefereixo el socialconservadurisme d´Europa.