martes, 17 de julio de 2007

El poder perverteix i el diner sempre compra al poder

Eduard Planells, fins el mes passat subdelegat del govern a Barcelona ha estat detingut per la seva vinculació amb la mafia russa.
I es que l' home, esta acusat per carrecs de prevaricació, cohecho i falsetat documental.
Això és una de tantes coses que et fan perdre la confiança vers a la classe política (aquella de diu que el seu proposit és la de treballar com servidors a la ciutadania).
No serà que aquesta frase, per altre part tant utilitzada no és més que una utopia.
Si voleu veure la noticia sensera, feu un clik aquí

5 comentarios:

´´ dijo...

acusado no es culpable , pinta mal pero hay que demostrarlo .

Salva dijo...

Hola francis Black,
Tens raó i així és com ho dic al post "acusat" i també és cert que serà dificil demostrar-lo i més tenint en compte que de ser cert els seus amics russos posaran mitjans econòmics inagotables per facilitar-li la millor defensa.
També és cert que no tots els absolts són inocents (jo tinc experiencia amb això degut a la meva feina).
El que et puc assegurar és que no tindrà un advocat d' ofici.

´´ dijo...

salva

Si , por otro lado veo unos movimientos en toda europa a nivel politico y judicial contra intereses rusos , creo que se les esta terminando el " status" de privilegio , la manga ancha . Haber como reacciona Putin .

garmir dijo...

Hola:
De este tema, me ha parecido curioso la detención ahora cuando en Septiembre del 2006 creo que este señor , ya salió en el programa de Cuni hablando de este tema, creo???, pues veia en ese momento el 3/24 donde sacaban las imagenes de archivo, mientras comia y la verdad no les prestaba mucha atención.
Estas cosas me dan miedo, esa es la impresión que me causan que los encargados de velar por nosotros, sean noticia por estas cosas, me da miedo.

Lucía Solís dijo...

Hola,
De lo que no estoy segura es de que sea político... Creo que se trata de un funcionario de alto rango. Creo que es una apreciación importante. Ya está demasiado denostada la clase política...