sábado, 17 de noviembre de 2007

Jo tambè vaig córrer davant els grissos

Sembla ser que aquesta frase dota de categoria y glamour i fa quedar bé, ja que dóna aquest toque "progre".
Això que tenia la seva raó de ser als temps de la dictadura i allunyava tota dubte de lligam amb l' antic règim, res té a veure amb el que es veu aquests dies.
Però queda tan bé estar contra els uniformes siguin del color que siguin!
Qualsevol tema d' ordre públic té fàcil resposta: Si la policia a actuat ho a fet per coartar els drets i de ben segur que ho han fet fent-se servir d' una brutalitat desmesurada.
Tant és si els moviments antisistema es dediquen a arrasar amb tot el que troben al seu pas (aparadors, contenidors, mobiliari urbà, els caps dels policies).
I si no a actuat és perquè no serveixen per res i només pensen viure bé a costa dels impostos del ciutadà.
Quan es deixarà de veure a la policia com a repressors i ens començaran
a fer-ho com a servei públic?

5 comentarios:

´´ dijo...

Ayer se hizo una manifestacion antifascista , con metodos fascista , son la hostia .

garmir dijo...

Hola:
Es dificil y con el Sr. Saura de Conseller todavia más, pues le dieron el cargo para enemistarse con los suyos, ICV y sue entorno son los que más se manifiestan y claro si los reprime, pues se supone que Saura pierde votos, para eso le dieron el cargo, para que se estrellara.
A mi me encantan los Mossos, en cambio la Guardia Urbana de Barcelona, la veo más como un brazo de HACienda recaudador del Ayuntamiento que como algo próximo a la gente, creo y es fuerte que hasta la sala de llamadas de la GU la tienen subcontratada a un call center o sea no son urbanos quienes te atienden.

Bruguers dijo...

M'encanta poder dir que JO VAIG CÓRRER DAVANT DELS GRISOS. Em fa sentir bé.
De totes formes, ara no corro davant de cap "força de l'ordre públic" perquè, per edat,no em veig en cor d'anar a una mani per pasar un mal tràngol.
Quan una manifestació m'agrada hi participo i quan arriben els merders desapareixo discretament.

El blog del Xavier Ollonarte i Rovira dijo...

Les manifestacions estan bé perquè la gent del poble pot cridar mitjanant la seva boca el que sent. No obstant això, quan emprem mètodes violents ja no es fan amb correcció, perquè ens posem a l'altura del faixisme. I, nosaltres som europeus i amants del diàleg.

Anónimo dijo...

- Vamos a ver, hoy día, ninguna manifestación se hace por lo que se convoca, unas se hacen para armar follón (antifascistas - antiglobalización - antisuputamadre) y otras se hacen para ganar simpatías políticas (contra el terrorismo - a favor de los gays y lesbianas - etc...), eso que vaya por delante.
- La otra es que la policía pega poco , si pegara más, sería represiva de una vez por todas y todos sabriamos a que atenernos. Y no me refiero a que pegue como antaño, por motivos políticos como brazo represor del sistema, sino que ahostie al sinvergüenza, al ladrón, al atracador, al carterista, al pervertido, al follonero, al borracho liante, a esos. Entonces la opción que quedaría sería clara: tu se lo que quieras, pero comportandote, o corre cuando veas a la poli, porque te va adejar el culo negro.