lunes, 3 de diciembre de 2007

Informem als joves

Fa un temps en trobava a la sala d' espera del metge, a prop de dos dones molt ben vestides i plenes de joies. Parlaven sobre els fumadors i una molt alterada li deia a l' altre que ella no els aguantava, que eren lo pitjor del mon i poc a poc s' encenia més i més i s' anava posant més vermella.
De sobte deixa anar " sincerament, prefereixo un drogadicte de vena a un fumador".

De vegades al requisar-li alguna papelina de cocaina a algun menor ( a vegades de 13/14 anys) i donar coneixement als seus pares, més d' un m' ha deixat anar " Bé tampoc és tant greu que es fiqui una ratlla de tant en tant".


La droga és cada vegada més aceptada per la societat. Els joves no han viscut o no tenen conciencia de que fa dos decades una gran part de la juventut de llavors es va perdre, be morta en qualsevol carreró amb una xeringuilla al braç, be consumits per la SIDA o podrits a la presó.


El pitjor és que els que si ho han viscut no facin res per transmetre'ls-ho.



NOTA= La heroina està tornan amb força.

5 comentarios:

garmir dijo...

Hola Salva:
Qué trist el que comentés del retorn de les drogues.
Jo mai n´he prés fora del cafe amb llet, que per a mi és com una droga, fora bromes, és un tema multidisciplinar, educatiu, policial, sanitari, psicologic, crec que és una batalla que va per llarg.

Anónimo dijo...

- La puta droga es atractiva para la gente joven sin cultura, sin personalidad, sin visión de futuro, sin principios, sólo quieren colocarse y escuchar musica jaus,.
Es una moda, y como tal vuelve con fuerza como todas, es una batalla perdida y lo sabes.

Brie dijo...

En mi cole sólo hemos encontrado porros... de momento. Qué barbaridad!!
Un besote, Salva, que llevaba mucho sin pasar por aquí!!

Bruguers dijo...

Pateixo per la meva filla, avui fa 16 anys, ja que te un entorn "porrero" que Déu n'hi dó. Ella diu que troba una xorrada drogar-se (cigarretes inclosos)ja que no aporta res interessant i si molta despesa econòmica. És una manera de veure-ho. Té amics que la paga setmanal se la gasten en xocolota o maria i les famílies no ténen ni idea.
Suposo que la meva filla deu fer altres coses censurables però... és adolescent i s'ha d'anar orientant per part dels pares i curtint per si mateixa.
Salutacions.

Anónimo dijo...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.