martes, 19 de junio de 2007

Dime con quien andas......

177 vots obtinguts a Malgrat.
Aquí us deixo un youtube del seu lider i fundador.



3 comentarios:

Anónimo dijo...

Mira noi, la PxC es molt mes que la figura d´Anglada, 12.000 vots arreu de Catalunya ho confirma'n. Sobre el passat d´Anglada el mateix ha rectificat i el que vulgui saber que es PxC el nostre programa esta ben clar a la nostra web. Es clar que es comprensible la vostra preocupació per perdre poder (em refereixo als militants i simpatitzants de partits majoritaris). Però be podeu seguir treien el vídeo aquest que fa mes de 4 anys que ja es veu i que no ha aconseguit restar vots a la PxC. També hi ha figures destacades del PSOE-PSC-PSV, PP i d'altres partits que tenen un passat no gaire recomanable. Lo que es clar es que la política de tancar els ulls i fer com que no passa res ja no te gaire futur a Catalunya.

Víctor González

Salva dijo...

Gracies pel teu comentari Víctor, Gracies també per lo de noi i gracies per entrar al meu bloc.
Com has pogut constatar, el meu post ha sigut del més objectiu, ja que no desqualifico res, i em limito a dir una dada i a publicar unes declaracions les quals jo no hi faig.
Aquest bloc no té militancia política de cap mena. tampoc és un bloc educatiu d' aquests de mira noi,..... perquè no tinc ni facultats ni ganes de educar ningú que em pogui llegir.
Tampoc tinc l' intenció d' atacar-te ni a nivell personal ni polític encara que tinc "tablas" com per poder fer-ho.
Si has vist el meu bloc, que és molt jove en el temps, tinc un post on també poso un youtube de l' Aznar i si em dones encara més temps de ben segur que veuras d' altres.

Anónimo dijo...

Tindràs que perdonar-me si lo de noi t'ha semblat ofensiu encara que no n'era la meva intenció, de fet es una expressió que utilitzo bastant al parlar amb els meus amics. He de reconèixer que el to del meu post es una mica "agressiu" però em semblava convenient que la gent que pugui veure el vídeo aquest pugui conèixer també la opinió d'un militant de PxC. Potser a vegades estem massa a la defensiva.